SUP-R. AT MARIE-STELLA-MARIS

marie stella maris at SUP-R

In het SUP-R. CAFE serveren we water van het merk Maire-Stella-Maris. Een merk wat niet alleen bekend staat om hun mooie uitstraling, maar nog meer om het verhaal achter hun product. Een verhaal waar wij als SUP-R. geheel achter staan en graag aan bijdragen.

Marie-Stella-Maris is een Amsterdam-based lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater, zetten wij ons in om een bijdrage te leveren. Voor elk product dat jij koopt, dragen wij een vast bedrag af om wereldwijd schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren.

Voor elk Marie-Stella-Maris product dat wordt verkocht, komt er een vast bedrag ten goede van schoon drinkwater projecten. Bij Marie-Stella-Maris natuurlijk mineraalwater geldt een bijdrage van 5 cent per liter.

Elke maand wordt zorgvuldig de totale bijdrage van alle verkochte producten berekend. Dit bedrag wordt direct overgeboekt naar de Marie-Stella-Maris Foundation.

Mede dankzij de bijdrage kunnen we een verschil maken. Met de acht ondersteunde schoon drinkwater projecten helpt Marie-Stella-maris gezamenlijk al 17.000 mensen aan toegang tot schoon drinkwater.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.