Arrangementen

High Tea arrangement

Een bezoek aan SUP-R is al een feestje op zich. Daarbij een heerlijke high tea en de dag kan niet meer stuk. We serveren een combinatie van hartige wafels, broodjes en huisgemaakte taartjes. Daarbij serveren we een gezellig potje thee van verse blaadjes.
Prijs per persoon € 20.

Birthday bash @ SUP-R. arrangement

Vier je verjaardag op één van de meest magische plakken voor een vrouw! SUP-R. verzorgt een feestelijke 3 gangen lunch menu voor de jarige en haar gasten. We serveren een huis gemaakt soepje vooraf, een combi van hartige en zoete wafels als hoofd en een feestelijk nagerecht van heerlijke taartjes. Daarbij een gezellige aangeklede tafel en een cadeau voor de jarige.
Prijs per persoon € 20.

Baby shower arrangement

Tijdens de babyshower serveren we een combinatie van hartige wafels, broodjes, huisgemaakte taartjes zoals de red velvet pie, de salted caramel chocolate pie en chocolaatjes. Daarbij serveren we een gezellig potje thee van verse blaadjes. Tevens verzorgen we een leuk aangeklede tafel en een cadeautje voor de moeder in spé.
Prijs per persoon € 22.

Rondvaart met SUP-R. lunch arrangement

We ontvangen de gasten met een kopje koffie of thee met een mini zoetigheidje, daarna gaat u een rondvaart doen en ziet u de meest mooie plekjes van Delft. Bij terugkomst verzorgen we een heerlijke lunch met een bord vol lekkers zoals een mini soepje, een hartige wafel, een sandwich en sidesalad.
Prijs per persoon € 23.

Interesse in een arrangement? Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt natuurlijk ook bellen. SUP-R. Delft telefoonnummer: 015-8000258

Ik ben geïnteresseerd in het volgende arrangement (meerder keuzes mogelijk)
Met hoeveel personen wil je komen (ongeveer)?Welke datum heb je in gedachte?Wil je alvast iets kwijt?